Juhlatilat - Saga Congress Center

Upea juhlatila hyvien kulkuyhteyksien päässä

Ota yhteyttä

Muuntuva juhlatila pääkaupunkiseudulla

Monipuolinen juhlatila kaikkiin juhliin! Kaikissa juhlatiloissamme on toimiva perustekniikka (videotykki ja äänentoisto) ja osaava henkilökuntamme varmistaa tilaisuutesi onnistumisen. Erikoistoteutuksia varten voit kysyä meiltä lisätietoa tai  tuoda omat laitteistot (esim. karaokelaitteet tai yhtyeen tarvitsema äänentoisto). Voit myös aina varata meiltä tekniikasta vastaavan asiantuntijan tapahtumaasi.

Juhlatilamme ovat muunneltavia ja niitä voidaan muuttaa juuri sinun tapahtumasi tarpeita vastaaviksi ilman lisämaksua. Hoidamme myös esiintyjävaraukset ja somistukset puolestasi niin halutessasi. Edustavan ravintola Lumin suuren juhlatilan lisäksi Kuura ja Pouta kokoustilamme voidaan yhdistää yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi helposti muunneltavien seinärakenteiden ansiosta.

Kehutussa ravintola Lumissa suuremmankin juhlaväen ruokailu sujuu jouhevasti ja nopeasti. Ravintola Lumi tarjoaa aidosti rehtiä lähiruokaa ja itsetekemisen meininkiä. Teemme ruoan aina alusta loppuun itse: jauhamme jauhot, leivomme leivät ja savustamme kalat – ruoan tärkein ominaisuus on mielestämme hyvä maku.

Tutustu tiloihimme tarkemmin
“

Tilat ja henkilökunta ovat aina mukautuneet joustavasti parin, kolmen sadan illallisvieraan ja reilun sadan koiran toiveisiin. Suosittelemme lämpimästi!

Säde / Helsingin Seudun kennelpiiri ry

Herkulliset juhlat muistetaan

Tutustu palveluihimme

Meille on helppo tulla

Saga Congress Center sijaitsee Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähistöllä on runsaasti ilmaista, vartioitua pysäköintitilaa ja voit tarvittaessa varata kauttamme pysäköinnin ohjauksen, jotta vieraittesi saapuminen ja lähteminen tilaisuudesta on nopeaa ja vaivatonta. Katso tarkempi sijaintimme ja saapuminen paikalle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous kertomalla millaista tilaisuutta olet järjestämässä ja toiveesi sen ajankohdasta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yhteystiedot
Tiedot tilaisuudesta