Kokoustilat - Saga Congress Center

Erinomaiset kokoustilat monenlaiseen tarkoitukseen

Ota yhteyttä

Haussa kokoustila Helsingin tuntumasta?

Kaikissa kokoustiloissamme on toimiva peruskokoustekniikka (videotykki ja äänentoisto) ja osaava henkilökuntamme varmistaa tilaisuutesi onnistumisen. Erikoistoteutuksia varten voit tuoda omat laitteistot (esim. videoneuvotteluyhteys) ja voit aina varata meiltä tekniikasta vastaavan asiantuntijan tapahtumaasi.

Useimmat kokoustilamme ovat muunneltavia ja niitä voidaan muuttaa juuri sinun tapahtumasi tarpeita vastaaviksi ilman lisämaksua. Hoidamme myös esiintyjävaraukset ja somistukset puolestasi niin halutessasi. Edustavan Auditorion ja suuren Ruska-kokoustilan lisäksi Kuura ja Pouta kokoustilamme voidaan yhdistää yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi helposti muunneltavien seinärakenteiden ansiosta.

Kehuttu ravintola Lumi sijaitsee samassa rakennuksessa, jossa suuremmankin seurueen kokousruokailu sujuu jouhevasti ja nopeasti. Ravintola Lumi tarjoaa aidosti rehtiä lähiruokaa ja itsetekemisen meininkiä.  Teemme ruoan aina alusta loppuun itse: jauhamme jauhot, leivomme leivät ja savustamme kalat – ruoan tärkein ominaisuus on mielestämme hyvä maku.

Tutustu tiloihimme tarkemmin
saga-congress-center-keittio_tarjoilijat

Tee kokouksestasi maukkaampi

Tutustu palveluihimme

Esimerkkejä kokouspaketeistamme

Kokouspakettiemme hinnat sisältävät ruokailujen lisäksi tilavuokran sekä arvonlisäveron 24%.

63 € / henkilö

Koko päivän kokouspaketti

(sis. buffetaamiainen, buffetlounas, iltapäiväkahvi ja makea)

53 € / henkilö

Puolen päivän kokouspaketti

(sis. buffetlounaan lisäksi joko buffetaamiaisen tai iltapäiväkahvin ja makean)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous kertomalla millaista tilaisuutta olet järjestämässä ja toiveesi sen ajankohdasta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yhteystiedot
Tiedot tilaisuudesta