Palvelut, Ravintola Lumi - Saga Congress Center

Ruoasta meidät muistetaan

Ota yhteyttä

Ravintola Lumi palveluksessasi

Keittiömestarimme ravintola Lumissa toivottavat sinut lämpimästi tervetulleiksi ravintolaamme. Vasta uusittu keittiömme mahdollistaa entistä paremmin ruokafilosofiamme toteuttamisen: itse tehtyä ruokaa hyvistä raaka-aineista. Toteutamme mielellämme asiakkaitten ruokatoiveita tai suunnittelemme ruokalistan omista suosikeistamme. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet, joten myös juomatarjoilu onnistuu mutkitta. Tutustu ravintolasaliimme tarkemmin ja järjestä kanssamme ikimuistoinen kokous tai juhla.

Palvelut

Kehutussa ravintola Lumissa suuremmankin kokous- tai juhlaseurueen ruokailu sujuu jouhevasti ja nopeasti. Ravintola Lumi tarjoaa aidosti rehtiä lähiruokaa ja itsetekemisen meininkiä. Emme ole osa mitään suurempaa ketjua, vaan olemme itsenäinen yritys. Keittiömestarimme valmistavat ruokaa vuosikymmenten kokemuksella ja pienenä toimijana suosimme ensisijaisesti sesonkien parhaimpia raaka-aineita. Teemme ruoan aina alusta loppuun itse: jauhamme jauhot, leivomme leivät ja savustamme kalat – ruoan tärkein ominaisuus on mielestämme hyvä maku.

Panemme itsemme likoon joka ikinen kerta. Teemme sen minkä lupaamme – ja vähän enemmän. Toimimme näin koska toiveiden toteuttaminen on meistä hauskaa ja rakastamme kehuja.

“

Palvelun taso ja tarjoilut ovat ensiluokkaista! Kaikki meiltä siellä kokoustaneet puhuvat ruoasta! Ja aina löytyy parkkipaikkoja.

Kerstin / Scania Oy
Kokoustilat ja juhlatilat - Saga Congress Center

Tutustu kokous- ja juhlatiloihimme

Tutustu tiloihimme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous kertomalla millaista tilaisuutta olet järjestämässä ja toiveesi sen ajankohdasta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yhteystiedot
Tiedot tilaisuudesta